Keresés
Close this search box.

Professzori profil

Bemutatkozás

Eva az olmützi Palacky Egyetem jogi karának nemzetközi és európai jogi tanszékén dolgozik adjunktusként. Jogi és jogtudományi tanulmányait a Páneurópai Egyetemen végezte, majd doktori tanulmányait az olmützi Palacký Egyetem jogi karán folytatta. Eva európai jogot tanít, és az európai integráció gazdasági aspektusaival, különösen a versenyjoggal és a migráció kérdésével foglalkozik. Tapasztalatot szerzett ezeken a területeken a Menekülteket Segítő Szervezetnél (2018-2019) és a Caselex BV-nél (2015-2017) végzett munkájának köszönhetően. Számos, a versenyjoggal, ágazati szabályozással, migrációval és menekültjoggal kapcsolatos publikáció szerzője és társszerzője.

Prof. Dr. Eva Zorková

Munkásságáról bővebben

Eva az olmützi Palacky Egyetem jogi karának nemzetközi és európai jogi tanszékén dolgozik adjunktusként. Jog- és jogtudományi tanulmányait a Páneurópai Egyetemen végezte (2010-2015), majd a Palacký Egyetem jogi karán folytatta tanulmányait, ahol az uniós jog területén szerzett doktori fokozatot (2021). Eva európai jogot tanít, és az uniós integráció gazdasági aspektusaival, különösen a versenyjoggal és a migráció kérdésével foglalkozik. Tapasztalatot szerzett ezeken a területeken a Menekülteket Segítő Szervezetnél (2018-2019) és a Caselex BV-nél (2015-2017) végzett munkájának köszönhetően. Számos, a versenyjoggal, ágazati szabályozással, valamint a migrációs és menekültjoggal kapcsolatos kiválasztott kérdésekkel kapcsolatos kiadvány szerzője/társszerzője. Eva több tanulmányi, munka- és kutatói tartózkodást töltött külföldi egyetemeken, és rendszeresen részt vesz verseny- vagy menekültjoggal foglalkozó szakmai rendezvényeken.

Eredmények

Hírlevél feliratkozás

Hírlevelünkben megosztjuk az aktuális kutató- és publikációs munkákat, tájékoztatunk közeledő eseményekről és betekintést adunk a nálunk folyó projektekbe.

Scroll to Top