Keresés
Close this search box.

Professzori profil

Bemutatkozás

A varsói Stefan Wyszyński Bíboros Egyetem Jogtudományi Intézetének Polgári Jogi és Nemzetközi Magánjogi Tanszékének adjunktusa, az UKSW Jogtudományi Intézetének igazgatóhelyettese (2020-2024). A PREMIUM Oleszek, Żarnowiec, Harat Sp. k. ügyvédje. Ügyvédi iroda. A Polish – Hungarian Research Platform 2022: AI nemzetközi projekt kutatója. A nemzetközi kutatási projektek koordinátora: Összehasonlító Kutatási Platform 2023 és Lengyel – Magyar Kutatási Platform 2023. A mesterséges intelligencia, a biológiai gyógyszerek és a szellemi tulajdonjog jogi aspektusairól szóló, lektorált tudományos publikációk szerzője és társszerzője. ORCID 0000-0001-7753-3743

Dr. Zbigniew Więckowski

Munkásságáról bővebben

Dr. Więckowski a Nemzeti Tudományos Központ ösztöndíjasa, norvég ösztöndíjas, valamint az Oktatási Rendszer Fejlesztéséért Alapítvány ösztöndíjasa. Az UKSW Jogi Tanulmányok Intézetének igazgatóhelyetteseként dr. Więckowski új tudományos kapcsolatok kialakításáért volt felelős. A kutatómunka mellett elsősorban a polgári jog és a szellemi tulajdonjog területén tart órákat. 2019-ben dr. Więckowski megszerezte a Gent-i Egyetem által odaítélt mesterképzés didaktikájának címét. Dr. Więckowski a Genti Egyetemen kezdte meg az egyhetes workshopot, amelynek célja, hogy növelje kompetenciáját a modern, innovatív oktatási módszerek alkalmazásában. Dr. Więckowski előadásokat tartott európai egyetemeken, többek között a következőkön: Universidad Carlos III de Madrid, Europa-Universität Viadrina, Universidade de Coimbra, Universidade de Coimbra, Trnava University in Trnava.

Eredmények

Hírlevél feliratkozás

Hírlevelünkben megosztjuk az aktuális kutató- és publikációs munkákat, tájékoztatunk közeledő eseményekről és betekintést adunk a nálunk folyó projektekbe.

Scroll to Top