Keresés
Close this search box.

Professzori profil

Bemutatkozás

Rafał Wielki, jogi doktor, az Állam- és Jogtudományi Kar adjunktusa és a Törvényszéki és Kriminológiai Tudományos Kör felügyelője. Közel harminc tudományos publikáció szerzője, több tucat nemzetközi tudományos konferencia előadója, részt vesz a tudományban részt vevő diákokat támogató egyetemi tanárként. Kutatási területe a törvényszéki orvostudomány, a kriminológia, a törvényszéki vizsgálat, az új technológiák a büntetőjogban, a bűnügyi információk elemzése és a határokon átnyúló bűncselekmények elleni bűnüldözési együttműködés.

Dr. Rafał Wielki

Munkásságáról bővebben

„Az információk elemzése a korrupciós bűncselekmények elleni küzdelemben” című doktori disszertációját az Opolei Egyetem Tudományos Tanácsa és a Lengyel Törvényszéki Szövetség díjazta a legjobb doktori értekezésért járó első főügyészhelyettesi – országos ügyészi díjért folyó versenyen. Az Opolei Egyetem Jogi és Közigazgatási Karának dékánhelyettese (2020-2024) és a krakkói Prof. Jan Sehn Törvényszéki Kutatóintézet Tudományos Tanácsának tagja (2021-2025). Gyakornoki gyakorlatot végzett a közigazgatásban, a rendőrségnél és az igazságszolgáltatásban. Közel harminc végzős hallgatót támogatott a törvényszéki tudományok és a kriminológia területén.

Eredmények

Hírlevél feliratkozás

Hírlevelünkben megosztjuk az aktuális kutató- és publikációs munkákat, tájékoztatunk közeledő eseményekről és betekintést adunk a nálunk folyó projektekbe.

Scroll to Top