Keresés
Close this search box.
CEA Publishing

A Kiadóról

Central European Academic Publishing

A Közép-európai Akadémia a Central European Academic Publishing néven végez kiadói tevékenységet, amely a Közép-európai Akadémia kutatási és oktatási küldetéséhez kapcsolódó nemzetközi összehasonlító jogi kutatások kiadásáért és terjesztéséért felelős. Kettős vak szakértői értékeléssel ellátott, OPEN ACCESS kiadványokat jelentet meg angol nyelven, a legmagasabb nemzetközi szakmai és tudományos szabványoknak, valamint a tudományos mérés és indexálás követelményeinek megfelelően. A Central European Academic Publishing a Közép-európai Akadémia Szervezeti és Működési Szabályzatának és a Kiadási Szabályzatnak megfelelően végzi kiadói tevékenységét.

Küldetésünk

 

Az Akadémia tevékenységével összhangban a Kiadó arra törekszik, hogy magas szakmai-tudományos színvonalú tudományos munkákat jelentessen meg, elsősorban Közép-Európa jogi kultúrájának erősítése érdekében, multidiszciplináris témákkal a társadalomtudományok területén, különös tekintettel a nemzetközi összehasonlító jog aspektusára.

Munkatársak

 

Kiadó (felelős): Dr. Heinerné Prof. Dr. Barzó Tímea Tünde, a Közép-európai Akadémia főigazgatója.
Az Általános Szerkesztőbizottság hozza meg a CEA kiadói tevékenységét érintő főbb stratégiai kérdésekkel kapcsolatos döntéseket. A főigazgatóból és valamennyi könyvsorozat vagy folyóirat szerkesztőbizottságának főszerkesztőjéből áll.
Az Általános Szerkesztőbizottságnak alárendelve a CEA tulajdonában lévő egyes folyóiratokat és könyvsorozatokat külön szerkesztőbizottságok irányítják.

Scroll to Top