Search
Close this search box.

Contemporary threats to parental responsibility

Start of the event

2022. 12. 05.

End of the event

2022. 12. 05.

Venue

Hungarian Academy of Sciences Miskolc Academic Committee, Hungary

2022. december 05-én került megrendezésre a „Közép-európai Professzori Hálózat 2022” soron következő nemzetközi konferenciája ‘Contemporary threats to parental responsibility – Selected legal aspects , melyre a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci területi bizottságának székhelyén került sor.

A „Közép-európai Professzori Hálózat 2022” kutatási projekt 2022. január 1-én kezdte meg tevékenységét az összehasonlító jog területén hét közép-európai ország (Csehország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia) szakértőinek aktív részvételével.

A témában tartott konferencia nagyszerű lehetőséget biztosított arra, hogy a kutatócsoport tagjai nemzetközi hallgatóság előtt bemutassák a ,Family protection from a legal perspective – Analysis on Certain Central European Countries című könyv fejezeteit, mint a kutatás fő eredményét. Ez a könyv nem csak a fejezetírók hiánypótló hozzájárulása az összehasonlító jogtudomány területének, hanem egy kiadvány is egyben, amely rávilágít a kérdéskör legfontosabb közép-európai vonatkozásaira.

Any opinion, comments?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presenters

Marcin Romanowski
Tímea Heinerné Barzó
Pawel Sobczyk
Marcin Wielec
Aleksandra Korac Graovac
Zdenka Králicková
Marek Andrzejewski
Michal Poniatowski
Gordana Kovacek Stanic
Lilla Garayová
Suzana Krajlic

Moderators

János Ede Szilágyi
Katarzyna Zombory
Tímea Heinerné Barzó

Themes

Share
Scroll to Top