EN

CEA Publishing Kiadó

Az Akadémia kiemelt fontosságú tevékenysége a magas szakmai színvonalú jogi folyóiratok és könyvek megjelentetéséről és terjesztéséről való gondoskodás, s ezen túl a kiadó támogatja a hazai és külhoni, különösen közép-európai jogi szakfolyóiratok és könyvek nemzetközi elismertetését is.

A kiadóról

A Central European Academic Publishing nevet viselő kiadót - mely korábban a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara keretében működött - 2022. tavasszal vette át a Közép-európai Akadémia. Célja a Közép-európai Professzori Hálózat, valamint a Közép-európai Junior Program keretében megvalósuló tudományos együttműködés támogatása, a kutatási eredmények minél szélesebb körben történő disszeminációja és népszerűsítése.

Könyvekről

A Central European Academic Publishing (CEA Publishing) kiadó magas szakmai színvonalú, közép-európai jogi szakkönyveket, kiemelten, a közép-európai összehasonlító jogtudomány területével foglalkozó angol nyelvű könyveket, könyvsorozatokat publikál nemzetközi szinten.

Ezen kiadványokat egyaránt ajánlja a terület iránt érdeklődőknek, a jogtudományok képviselőinek és gyakorló jogászoknak is. Mindezek mellett együttműködik a Közép-európai Professzori Hálózattal, valamint a Közép-európai Junior programmal, melynek célja a kutatási eredmények minél szélesebb körben történő disszeminációja és népszerűsítése.

Folyóiratokról

A Central European Academic Publishing (CEA Publishing) kiadó magas szakmai színvonalú, különösen közép-európai jogi szakfolyóiratok nemzetközi szintű terjesztésével és megjelentetésével foglalkozik. Elsősorban a közép-európai összehasonlító jogtudomány területén közöl tanulmányokat,
értekezéseket angol nyelven.

Mindezek mellett az Akadémia szerkeszti a Central European Journal of Comparative Law (CEJ) című folyóiratot, valamint a Law, Identity and Values (LIVe) című folyóiratot, melyekben hasonló témájú írásokat olvashatnak mindazok, akik az összehasonlító jogtudomány területén dolgoznak, vagy ezen szakterület iránt érdeklődnek.

Kövessen minket ezeken a felületeken is:
Név: Közép-európai Akadémia

Rövid név: KEA

Adószám: 19359711-1-43

Közösségi adószám: HU19359711

Nyilvántartási száma: Oktatási Hivatal FNYF/419-4/2023

Székhely: 1122 Budapest, Városmajor utca 12-14.
CEA Copyright © 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram